Ramadhan Kareem 1434H!

15 July 2013

Assalamualaikum w.b.t, still not too late to wish Ramadhan right? Ramadhan Kareem to all!

Now is summer holiday and it has been 81 days since I submitted my design projects. And Alhamdulillah, I got my results. My prayer has been answered. I can stay there to complete my Meng degree for this coming September. Alhamdulillah,praise to Allah.

Stress, menangis, penat, tidur tak cukup, mata lebam, tak mandi, tak balik rumah pg buat keje dkt livingstone tower, makan tak tentu. Itulah hidup kite sebagai fourth year second sem in Uni Strathclyde. Tp Alhamdulillah, all tears worth a thousand of happiness. Kejayaan takkan datang tanpa usaha. But most important is, kejayaan takkan datang tanpa rahmat Allah and doa dr kamu semua,mak abah.



Two design projects worth 60 credits, continuous manufacture of metal organic framework materials and biodiesel production. I enjoyed the biodiesel production more! Satu lagi tu lebih pada new technology so kene research and baca banyak.


Muke selebet + tak mandi + x balik rumah + tido kat livingstone + mata sepet + sepet lagi sebab tak cukup tidur = muka happy and puas hati pegang report 300+ pages.


My lovely biodiesel groupmates! Excited faces. Lagi rapat dgn biodiesel pny groupmate compared to MOF, sbb MOF lebih kepada individual research and biodiesel need teamwork.So selalu sgt meeting,weekend pun meeting. Susah sama bersama, gaduh and conflict dalaman pun ada, stress sama-sama, tp Alhamdulillah we can overcome it as a team.



Walaupun at first agak reluctant nk study dkt Strahclyde sbb tak ramai Malaysia kat sana, satu kelas chemical engineering ade tiga orang je Malaysia.No, actually, walaupun at first tak sangka pun nak amik engineering. But,Allah knows and He show you the path. Now, I really enjoy chemical engineering and my stayed there.

(Al-baqarah :216)
"....Tetapi boleh jadi kamu tidak menyenangi sesuatu, padahal itu baik bagimu, dan boleh jadi kamu menyukai sesuatu,padahal itu tidak baik bagimu. Allah mengetahui, sedang kamu tidak mengetahui."






Share This Post

0 comments: