Assalamualaikum, haiii apa khabar? Haha, lama gile tak berblog, Please look at the picture below.

 sand or snow?

SNOWLAH, ade ke patut my sister said sand? Sejak bila lah ade masa nak pg beach dk Glasgow nii. Haha. Yeayyyy, its snowing in Glasgow! Alhamdulillah for the second time jumpa snow, and still mesmerized with it. cantik, sangat cantik. walaupun sejuk, tapi sangat cantik! Dulu masa kecik-kecik, suka main, 

awak nak jadi puteri apa?
kite nak jadi puteri air,sebab kite suka air.

sekarang nak jadi puteri snow pulak lah! hehe. sangat tak matured masa kecik.

Hmm, nak final da. tak start prepare lg, baca balik content-content lama blog ni. kan pernah ckp dlu, study kene start dari awal. sangat susah nak mengkonsistenkan diri. haiyo. Now sitback and do your timetable dilah!

Okay jom dengar nasyid nostalgic, zaman-zaman sekolah menengah.


Pabila hatiku resah, Ya ALLAH aku berharap Engkau turunkanlah daku sahabat yang menenangkan aku dan sentiasa mengingatkanku tentang-Mu, that "You are always be with me, so dont be sad".