Assalamualaikum, apa khabar, Athiyatul Shakirah..haha, kite tahu awk selalu baca blog kite, terima kasih =)

Blogger da baru, taktau mana tmpt nak letak post baru, banyak benda da berubah sekeliling. Alhamdulillah cuti Easter yg lepas pg Belfast, melawat kawan2 sambil berjalan2 tgk pemandangan cantik sgt. Bila musim spring ni, byk bunga blooming and seriously kt yg bfre this mcm tak pandang pun bunga pun rasa takjub. Subhanallah.

Belfast, bunga cantik, laut cantik, langit cantik, plus sejuk. hihi, walaupun spring, tp ada snow kejap time tu. Kalau sesiapa ade berpeluang pg Belfast, lawat la GiantCauseway, tmpt batu bata? Myth tmpt tu, org kata Giant dr Belfast nak bina jambatan ke Scotland, sbb nak lawan Giant kat Scotland. pun boleyy. hehe. Tapi cantikla, batu bentuk hexagon?

Jom tgk gambar GiantCauseway,



 Huda,Michelle dan juga Ummi =)

gambar apa ni? Gambar SMILE. so dilah,SMILE dila SMILE. hihi =)

Conclusionnya, Belfast tempat yg sangat cantik! pergilah kalau ade rezeki.

Oh ya,btw tggl lg 20 more days to final exam. hihi, sekejap kan masa berlalu, nnt nak balik Malaysia pulak! Yeayyy!