masakan fail

30 March 2012



Assalamualaikum,

Ok Alhamdulillah, setelah lama di biar sepi, mari hari ini kita melihat masakan2 saya yang fail dan juga s0-s0. Pertama-pertamanya, ingin saya, mengaku sesungguhnya, diri ini sangat tidak pandai memasak. And apabila melangkah kaki di Glasgow, kena la jugak belajar memasak, supaya perut terisi. hihi. Lets begin the journey, yeah!

Doa sebelum makan

Nak buat tomyam, tapi in the end jadi cani?

yang ni pulak nak buat cucur bawang, akan tetapi... haha

ehem ehem, yang ni pulak, pada mulanya nak buat ayam masak merah, tapi sbb ayam tak jadi and nasi pun tak jd ( masak nasi bukan guna electric cooker, boil je ) jadi fed up, so campur jela due2 benda tak jadi tu jadi satu. masuk perut dan kenyanng, burrp. alhamdulillah.

yang ni pulak, mintak mak ajar nasi ayam,teringin sangat tuk buat berbuka. and then salah faham dgn youtube pnye ajaran. tu la, lain kali, dgr cakap mak, jgn ikut sedap pandai tgk benda lain, kan da sesat. higik higik.>.<~

ok thats all yg masakan fail yg dipotographkan, yg so so, lain kali lah dlu.
Jyane!


Share This Post

0 comments: