masakan fail

30 March 2012



Assalamualaikum,

Ok Alhamdulillah, setelah lama di biar sepi, mari hari ini kita melihat masakan2 saya yang fail dan juga s0-s0. Pertama-pertamanya, ingin saya, mengaku sesungguhnya, diri ini sangat tidak pandai memasak. And apabila melangkah kaki di Glasgow, kena la jugak belajar memasak, supaya perut terisi. hihi. Lets begin the journey, yeah!

Doa sebelum makan

Nak buat tomyam, tapi in the end jadi cani?

yang ni pulak nak buat cucur bawang, akan tetapi... haha

ehem ehem, yang ni pulak, pada mulanya nak buat ayam masak merah, tapi sbb ayam tak jadi and nasi pun tak jd ( masak nasi bukan guna electric cooker, boil je ) jadi fed up, so campur jela due2 benda tak jadi tu jadi satu. masuk perut dan kenyanng, burrp. alhamdulillah.

yang ni pulak, mintak mak ajar nasi ayam,teringin sangat tuk buat berbuka. and then salah faham dgn youtube pnye ajaran. tu la, lain kali, dgr cakap mak, jgn ikut sedap pandai tgk benda lain, kan da sesat. higik higik.>.<~

ok thats all yg masakan fail yg dipotographkan, yg so so, lain kali lah dlu.
Jyane!


basabasije. takde isi.

22 March 2012

ok, dont be shocked!

in one day, i can read all the post in my blog. ALL. dr awal hingga akhir.
gila ke ape, g buat project designlah!

haila haila,
right now busy with project design, which is supposed to be submit next friday.
but my groupmate already agreed to gather all the works tomorrow.

so i need to push all night today, need to complete essay.

Adilah you can do it! i love to motivate myself. sapa lagi yg boleh memotivatekan diri
selain diri sendiri kan?


saengil chukahae!

04 March 2012

Just at least, left a date here. its a history.

Nampak tarikh pun dah puas hati,

maybe this will be the last one? who knows. Only ALLAH knows. =). Alhamdulillah.

update later.

mood : assignment!