sekarang musim exam, lg 5 hari exam nak start. tp nak kata 20% revision pun belum smpi lagi,
datang la wahai semangat nak study, janganlah kau kurang smgt.

macam mana nak start study, if kite tak suke topic tu? material design, its all about material, polymer ceramic etc etc. bile study food process, and baca balik notes yg da buat, KENAPA satu pun tak lekat kat kepala. tension tension.

kene stay focus, tp nervous. exam nak dkt, gelabah satu chapter pun tak kuasai lagi. semangat study silalah dtang,atleast smgyt yg sama mcm nak stdy final exam in micet. where are you?

salahkan diri sendiri kerana malas, salahkan diri sendiri kerana tak berminat, salahkan diri kerana tak smgt.

so diri,stand up and search for it! jgn longlai.

dont give up before you try! dilah, go go go !

week exam ketika in micet sem 1 and sem 2






yes im aware that, sgt bersepah! Bile exam mmg selalu mcm tu, but i dont care as long as i have the spirit to study. tp, sekarang..


ohh berbeza, dilahh.. bersepah la! sepahhh laa. ho ho ho.