1st post from Glasgow

21 September 2011

Alhamdulillah, da sampai di Glasgow, so many problems bfre fly dan juga after fly. lain kali dgr kata mak, suke sgt cuai. sape lah nak kawin dgn ko nanti. haha ! (ckp psl kawin pulak, stdy blm start lg =.=") gatal !

ok for a few days arriving here,
firstly.. mmg sejuk kat sini. keluar dr airport rasa angin blowing.. boleh tak tiba2 bila jalan, rasa angin tolak dr belakang. badan da kedepan, haha. paham tak ape perasaan tu? badan berat mcm ni pun rasa kena tolak dgn angin dgn kuat.

dan, kat sni amatlah berbukit bukau. penat gila daki bukit! boleh kurus tak?? haha. my friend said, muna "x kurus da la" sbb tak berpeluh langsung. just rasa penat without a setitis peluh pun jatuh dari badan yg gempal ni. lalala~

dan lagi satu, masa jalan2 kt sini.. shopping complex. tmpt duduk die teramatlah limited, tak macam sunway pyramid jalan sana ade tmpt duduk, jalan sini ade tempat duduk. And kebanyakkannya yg amek peluang tuk duduk is orang2 tua. Bygkan kalau sume org tua ddk, then kite pun ddk sekali. nampak sangat fizikal mcm muda, tp sbnrnya tua. LAlala again ~

Duduk dgn dak international kat sini, tapi tidak kenal lagi siapakah mereka. tp roomates ku, agak... haha. taktau lah leh masuk tak dgn dorang ni, lalala~

OK ! nnt nak post ape yg jd bfre fly. sekarang saya mahu makan. lalala~

toodles! Assalamualaikum~

Share This Post

2 comments:

nurfarahashikin Says:

kak dilaaaa. :D

angin kuat gilaaa kan T____T
kite melayang layang. haha.

kat sini hampir evryday hujann. sejuk gilaa.
cepat la dtg galwayyy. :D

Adell Says:

samalah kat sni, tiap pagi hujan.
semalam hujan, and sekarang pun hujan. huhu.

InsyaAllah ade rezeki,
nak dtg melawat ireland. lalala~

CARPET MERAH, CARPET MERAH ! haha!