alhamdulillah.

10 June 2011


now! i have the mood to blog. arini sume dak2 micet dpt result.. tp kite je lmbt sgt nak smpi.
akhirnya.. kite pun msg madam farra wahida[ahh i love her!] actually, kite taknak msg.. mcm unappropiate bg pelajar utk message lecturer..tp disbbkan terlalu nvs and tidak sanggup menunggu,kite pun msg..

"Madam,blh x sy thu rslt sy? Org lain da dpt tp sy xdpt lg. Sy risau. Mntk maaf sy xblh kol sbb krdt sy xckup buat panggilan."

tuptap, ttbe madam kol teruss.. ni a sayang lebih nie!!

"awak sabar la, xkanla awk dok kl pun tak dpt lg.. tggu la dlu. nanti sampai la tu..[sambil gelak2]"

tengok2, mmg betul abg posmen tu baru dtg dingdong umah..

"owh madam madam, mcm ade moto kat dpn umah.. jap2..nnt kalau die g dpn umah sy betollah tu.." DING DONG

"aah la madam, baru sampai.. hehehehe. nnt saya kol balik [padahal takde krdt]"

kite pun terus meluru, mengambil dan sign2 ape yg ptt. dgn tidak sabarnya sy koyak2... tup tup.

mne resultnye...then, ALHAMDULILLAH.

saya pun msg balik madam farra wahida, and beliau kol blk sy dan sy pun berterima kasih kepada beliau. the end. HAPPY.

Ya ALLAH, terima kasih kerana mmberiku nikmat ini.

skang, sudah masanya melaksanakan nazar. Amin!

Share This Post

3 comments:

xpikirlagi Says:

tahniahhh! i'm hepi 4 you girl ;D

nurfarahashikin Says:

kak dilaaaaaaaaa

a big congrats for youuu !!
i'm happy ! i'm happy ! :DD

Adell Says:

thank u pikah and shikin~!

thank u for the spprt!

im happy too.

to pikah, gudluck in ur degree nnt.

and shikin, hope to hear good news frm u!