Fara shakina WAJIB baca!

17 April 2011

kite tukar dompet baru [tu pun nak cite kan]



saje je nak cite, so si para2 cakina tu bce and then die tahu lah yg kite da tukar dompet.

sbb dr dlu die suruh kite tukar dompet, haa..da tukar. puas hati anda?!

tapi dompet ni hadiah dr kaklong, masa umur kite 18. 2 years tau kite pakai, taktau la tu satu tempoh yang lame atau tak. tapi dompet tersebut sudah jadi begitu tp kite ttp taknak tukar. y? because kakak bg. yeke? yelah,dah tu sbb ape lg.. sebab ko kedekut,tknk beli dompet baru. OOPPSSS. :) SSSHHHH. :P

but ur not leftout wahai dompetku, disbbkn ko brg yg kaklong bg. ak gune juge. sebagai tmpt penyimpan duet syiling. jadi jgn sedih-sedih yer. mane boleh saya buang awak. "kan kan kan"??

p/s : 15 days more till final. Adilah study hard.



Share This Post

3 comments:

farhan Says:

sore wa kawai, ganbatte neh adilah onee chan :)

WAWA Says:

wahhahaha..mauahahahah..peh peh..comel purse..sp bg tuuu..siap ade teddy lagi..jeng jeng:P
ha kan bgus tukar dmpet..cmel skit..hehe..ee eja name kt pun slh..ni nk kene denda ni..blanje pizza hut .yumeeh..ahaha

Adell Says:

to farhan, idk what u said? sore wa kawai?

to wawa. loh! kite tahulah eja name penuh awk.. cme macam awk sllu sbut nme kite adilla ke. adila ke dila ke dilo ke. kan FARAH SHAKINA???