22 days to go.

10 April 2011

i think i just want to forgot all the moments that we had shared.
its upsetting when i found out that i the only one who always remembered.
but now, i will not let the past shadowed the present.
even maybe we had been a bestfriend. maybe. its all maybe.

ok let the emo go. buat ape kite nak igt n sedih2, terase sorang2 dkt org yg da tak igt kat kite lgsg.[emo gile] not even a msg. nvm.i will not hurdle myself onto that moment again. i dont care [actually, icare. penipu sgt la tak kesah] tp biarrlaaah. mls nak pkr.

...........................................................

now, tggl lagi 22 days until my final. 3rd of may until bile? saya pun tak tahu lg, jadual tak dpt. makin hari makin busy, lg2 with the desalination project yg belum lg didiscuss, tp sudah belek sedikit demi sedikit.

doakan kami semua [FIST UK 09/10] dapat mnjejak kaki di UK in this September. all of us~

Share This Post

4 comments:

Monkey D. Lutfi Says:

akk, jgn sdeh2, fi slalu ad utk akk, ganbatte neh? adilah onee chan!!

izzati ellyani Says:

insyaallah, boleh punye. sy akan tunggu kehadiran awk kat sheffield. =)

Anonymous Says:

aminnn..insyaAllah dilah,all da bez n semoga cpai apa yang dikehendaki..mesti fly to UK no=)))
doaku sentiasa bersamamu..

-ATUL-

Adell Says:

@lutfi : hohoho,thank u.skjp je emo, skang happy blk. haha. doakan kite ye!

@kak zati : amin! tp kt tak pg sheffield la kak zati, kite pegi strathclyde :D. arap2 dapatla smpi sne.

@atul: atul!! wah wah, atul.....!! amin. terime kasih atul..atull!!