Fara shakina WAJIB baca!

17 April 2011

kite tukar dompet baru [tu pun nak cite kan]



saje je nak cite, so si para2 cakina tu bce and then die tahu lah yg kite da tukar dompet.

sbb dr dlu die suruh kite tukar dompet, haa..da tukar. puas hati anda?!

tapi dompet ni hadiah dr kaklong, masa umur kite 18. 2 years tau kite pakai, taktau la tu satu tempoh yang lame atau tak. tapi dompet tersebut sudah jadi begitu tp kite ttp taknak tukar. y? because kakak bg. yeke? yelah,dah tu sbb ape lg.. sebab ko kedekut,tknk beli dompet baru. OOPPSSS. :) SSSHHHH. :P

but ur not leftout wahai dompetku, disbbkn ko brg yg kaklong bg. ak gune juge. sebagai tmpt penyimpan duet syiling. jadi jgn sedih-sedih yer. mane boleh saya buang awak. "kan kan kan"??

p/s : 15 days more till final. Adilah study hard.



pesanan ringkas.

13 April 2011

I'd got a message,

"erm,doa gune nama nabi,nazar,qiam,puasa sunat,duha,ma'thurat. ni semua senjata rohani. bg kuat smgt. ofkoz yg lain study la. ak xley study kalau sbb parent or sbb etc2 bla3. so ak stress. then ak tnye sorang awek ni,sbb pe die study. die ckp sbb Allah. cm terkesima ak. so trus hati aku tenang blaja sbb Allah jd x terpaksa,xstress,just give the best,ape pn aku dpt ak anggap tu yg terbaik Allah bg aku. so hati tenang.hehe. tp kdg3 ade jgk la niat x bersih sbb tkut parent marah kalau fail, tkut malu kt kwn,tkut kena repeat. so time2 cmtu kne stop n muhasabah diri la ikhlaskan hati belajar. :) "

Look,this is an advice from a becoming doctor who had just pass their first year. waduh.. hebatlah.

dilah,can u be like this?

micet photo sharing

12 April 2011

oh sejak akhir-akhir ini, entry emo kan. taknak la emo emo ni. tak best kan? happy2 la best. SENYUM~ :D. dgn itu marilah kite bersama-sama melihat keindahan micet.

gambar-gambar ini amatlah sesuai bagi sesiapa yg mahu melanjutkan pelajaran di micet.[mcmlah ade org nak tgk] it supposed to be pemandangan shj,tetapi terselit juga model-model tidak berbayar, dan hanyalah pelakon semata-mata.

enjoy :F


















selamat datang ke

UNIVERSITI KUALA LUMPUR

MALAYSIAN INSTITUTE OF CHEMICAL & BIOENGINEERING TECHNOLOGY

22 days to go.

10 April 2011

i think i just want to forgot all the moments that we had shared.
its upsetting when i found out that i the only one who always remembered.
but now, i will not let the past shadowed the present.
even maybe we had been a bestfriend. maybe. its all maybe.

ok let the emo go. buat ape kite nak igt n sedih2, terase sorang2 dkt org yg da tak igt kat kite lgsg.[emo gile] not even a msg. nvm.i will not hurdle myself onto that moment again. i dont care [actually, icare. penipu sgt la tak kesah] tp biarrlaaah. mls nak pkr.

...........................................................

now, tggl lagi 22 days until my final. 3rd of may until bile? saya pun tak tahu lg, jadual tak dpt. makin hari makin busy, lg2 with the desalination project yg belum lg didiscuss, tp sudah belek sedikit demi sedikit.

doakan kami semua [FIST UK 09/10] dapat mnjejak kaki di UK in this September. all of us~