my return.

02 February 2011

Assalamualaikum pembuka bicara,

Tak tahu da berape lame kite biarkan blog ni berkarat, yg penting bukan sethn. banyak cerita yg ketinggalan disbbkan ketiadaan internet di micet [bukan salah internet kat micet,tp laptop yg nenong]

rusuhan di mesir, mule2 dgr2 jer.. kawan2 kat sane cerita. tp igtkan dorang macam ok kot, takde hal sgt. rusuhan biase jer. tp when my mom call me,and then ask " Dila,kol tak mak kawan2 dila yg study kat mesir? ape cerita dieorg? brpe ramai kawan dila kat mesir? nasib baik dlu dila tak pegi mesir.."

struck like a lightning, aah.. ramai kawan2 kite kat mesir, kenapa tak terpikir pun keadaan dorang mcm mne. teruk nya kt sbg sahabt. after that, kegusaran and kerisauan melanda.. macam mana keadaan dorang kat mesir.. line tenet and call kne sekat. sbg shabt pun da risau, apetah lagi family2 yg dr mereka bby lg yg menjaga mereka. Semoga mereka berada dalam keadaan selamat.

ya... begitu ramai kawan2ku di mesir. Ya ALLAH,selamatkanlah mereka..dan muslim n muslimat yg lain. bagi lah jihad mereka mmbuahkan hasil. Jatuhkanlah mubarak yg menjadi duri dalam daging kpd umat islam.

.............................

keadaan di micet begitu sibuk sekali, this second sem really like studying for me. hope i can get through this.. tido plg lewat pkl lima.bukan lima ptg tau. lima pagi! sllu pkl dua. kadang2 pkl 1.. jarang2 pukul 12. petang2 trun men netball, but i like it. lame da tak men netball. dok micet this second sem ni mmg lepas gian habisla. nnt bulan due.. eh silap. da masuk bulan due.. ade karnival sukan micet.

bagi org yg mmpunyai smgt kesukanan yang kuat spt sy.. karnival inilah yg amat ditunggu2kan! yeah~^^.

Share This Post

2 comments:

yanmamas Says:

adila...saya peminat fanatik awaaakk!!!hehehe...riindunyer..slmt bertempur dlm 2nd sem di micet..!!hehe..doakan kite yer..

Adell Says:

yan yan!! hahaha, peminat fanatik konon..thankss! INsya-Allah..doakan kami juga. kuatkan semangat yan!!