date with girls only!

11 December 2010






this post is for today, oh no! it is for yesterday 12 DISEMBER 2010. i went out with my bestbestbestfriendsss! hhmm. who they are?? Nur Amirah, Aiman Atiqah,Liyana Safira and Nurul Nadiah. they are my friends from samtaj! the school that have the best memories.

ssh tau nak kumpulkan semua org. gathering kali ni pun berusaha sedaya upaya utk mengumpulkan org. CONTOHNYA! utk menarik aiman dtg kami memujuk and memikir pelbagai cara dan idea spy die dtg. pada mulanya kami mahu pergi SUNWAY PYRAMID. disbbkn itu, yana n nadia sanggup mahu amik eman di uia pj and bersama-sama dr sana bertolak ker sunway pyramid.

banyak dugaan tau? eman kene blk awal. ikut perkiraan die tak smpt smpi awl di uia kalau die pg sunway. mule mule da putus harapan sbb bincang da pkl 12 malam..pgnye nak pergi da. tibe tibe idea dtg! PERGI MID LA! sbb eman sng nak pg mid, boleh jimat masa. boleh cakap banyak-banyak! wlpn status di facebook saya sudah stated yg sy tidak mahu pergi mid lagi kerana due kali takleh masuk tren and keadaan mid yg sesak. tapi demi mahu berkumpul, berjmpe dan berseronok sakan saya sanggup! for them,im willing.

ok. ni lagi satu dugaan. disebabkan kami semua [me,yana n nadia] are not uia pj student. maka kami tidak tahu la jalan mcm mana nak pg uia. just tahu bus U85 rapid kl or metrobus 12. tp taktahu nak tggu bas kat mne?? dgn bantuan Afiqah kawan mrsm yg berada di uia, dan jge kawannya Nazirah tnyla nak tggu kat mana.

kami ulang alik antare due jejantas. naik trun tangga. tny uncle bas. bas U85 tggu kat mne? where where? odieyo? hhmm, hampeh. last sekali, Aiman dgn beraninya mengharungi onak dan duri datang mid SORANG2. perghh! bagus ah aiman. terime kasih! demi utk berjmpe kami semua.

ish ish ish, byk jugak nak cite pasal arini. drp mid kami semua ke TS. kerana mid terlalu sesak,kirenye kt still tak ubah pendirian la. tak suke pergi mid. dan akhirnya sampai di TS. hihihi, kami pergi main cosmo world. wlpn harga rm37 with MyKad tp alang-alang menyeluk pekasam,biar sampai ke pangkal lengan.

mule2 pun da main yg spinning. tu pun da jerit makk!! makk!!!! act, kite ni gayat.. tp ngada2 gak nak main. hihihi. rahsie yer![koya] then main tomohawk,lagilaa..denyut jantung deras ketika diri tergantung. da pkr aa time tu.. benda ni boleh ke support kite yg berat.hihi riso sgt.. time tu da jerit gile. pada ketika itulah, tekak rase sakit akibat jerit yg mcm lelaki. yana pun kate die terkejut dgn sy jerit tau. sye thu jeritan sye amat pelik.hihihi. minta maaf yer.

dan akhirnya, destinasi terakhir sy MIXER. perjuangan sy bermain di medan TS hanyalah setakat ini shj. trun je, mata da berair, perut rasa mual. diri byk angin. mulut rase nak muntah. saya tak sanggup meneruskan. maafkanlah kawan-kawan. pergilah kamu bermain roller coaster. tak tahan. serius. da tak larat nak jerit.. bekam je mulut.. yelah, takot tergigit lidah time jerit.. boleh mati taw! sekarang pun still pening2 rse bergoyang2 kat kepala.. ada monyet kaa?? tidakk! sbb bak kate eman ade fluid dalam eustachian tube~^^
dan hasilnyaa..

rm37/3= rm 12.333

berbaloi takk? berbaloi?? sy still rase berbaloi sbb boleh jmpe dorang. hihihi :)

akhirnya,kami semua balik rumah masing2. mira, yana and nad ktm. and sy n eman pi uia. tp kite sempat menyinggah jer. igt nak jmpe fit, ainu,dll tp ape nak wat. mak mahu smpi. bye bye semua! huhu

boleh tak,sekarang baru rasa nak nangis?sedih. bile lg dpt berkumpul ramai2. hmm.

inilah aktiviti kami sepanjang hari.




Share This Post

8 comments:

xpikirlagi Says:

lu dtg uia..???laaa..xsempat jumpe pon

Adell Says:

aah! kite try call awk byk kali tp tak dpt.. bat kong ker??

Adell Says:

aah! kite try call awk byk kali tp tak dpt.. bat kong ker??

eman Says:

hoh0.. nnt jmpe lg insyaAllah :D

xpikirlagi Says:

ooww ha! yela..time tu.
bateri kong..hehe..
xde jodh..huh

Adell Says:

hhm itulah,len kali jelah nmpknye.

Anonymous Says:

doakn kte dpt blik tgh thun dpn ye.huhu '-'
-fiqash-

Adell Says:

awk blk thn dpn bulan bpe?

arap2 kite boleh berjumpe!!