before ietls.

11 December 2010

oh disebabkan lama sangat tidak berblogging. byk mnde nak cite. akan diseparate separate kan post.

ok first of all. lets talk abt the day of ielts. disebabkan exam ini start pd pkl 9 pagi, kami semua pelajar micet MESTI bertolak dari MELAKA hendak ke KUALA LUMPUR pada pukul 6 pagi, jadi president kami yang mulia sudah bg amaran kpd sume org, esk subuh di surau spy sume org smpi TEPAT pkl 6 pg di dpn surau.

malam sebelum itu, disbbkn cafe sume ttp.. budak lelaki program kami teramatlah baik hati membelikan mknn utk kami budak budak perempuan[sbb dorang ade kete] jd kami pun berkumpul makan makan beramai-ramai. aktiviti sepanjang minggu ielts. ketika itu.

michelle : ha,adilah esok jgn tak bgn pulak.
org len[tak igt spe] : alah, adilah bgn awal takpe..
ak[di dalam hati} : aah, ak sng je bgn.. ok boleh pny bgn awal.

KEESOKKAN HARINYA..
deringan handphone brbunyi. lalala~

wawa:ello,adilah kat mne ni?
me : dalam bilik lg knp..?? [then ttbe trfikir dat something bad happen] sekarng pukul bape niii????
wawa: da pkl 6..
me : alamak!!! lah yeekkeee.. alamakk..adoii... semua org da sampai ker? budak laki sume da smpi? [bajet ade org lg lmbt]
wawa : aah, sume da sampai.
me : la yeke.. okok..

dgn berkeliaran kejut shima! shima!! bgn da pkl 6 lbihh ni, sume da smpi..
then tup tap tup tap kiteorg pun da bersiap, dgn berjalan pantas ke bas. dgn mke malu nak pandang org len..adoi. serius malu. malu malu malu! tolong laa saya malu.. tulah lain kali jgn bajet lebh, perasan boleh bgn awal. tgk ape sudah jd!

Share This Post

3 comments:

nurfarahashikin Says:
This comment has been removed by the author.
Adell Says:

aishh! mane leh tak mandi.. sbb tgh od od. ttp.. mandi KERBAU GILER. hahaha! serius!

nurfarahashikin Says:

hahaha. am expert at that. tym asrama dulu la. HAHA. whoaa, g ielts mandi kerbau dpt 7. kalau wangi lg sket mesti kak dila dpt 7.5. HAHA