10/11/12

11 December 2010

10 DISEMBER 2010

tarikh keramat bg siapa yg amik ielts pada 11 nov.hari tu mmg da decide mhu keluar dgn hajar and kak zura. pergi pyramid, and then ttbe dapat msg dr farah. die tanye da check ielts belum. kite mule2 mahu check after kuar sbb takut nnt tension je after check sbb tak pass. nnt moody kuar dgn hajar. takkan nak kuar moody moody, saya tak mahu!

ttp sft curious sy yg tak pernah tggi pun seblum ni, tibe tibe tinggi la pulak. hati mmberontak nak thu rslt cmne. then bkkla laptop yg lembap sgt nak buke ni. masuk british council pnye website. then isi isi. lupe candidate no. carik dalam beg. isi isi.. tak dpt. isi isi.. tak dpt. knpe nii??knp usha fb ramai je dah tahu rslt..knp?? ade jugak la kelibat di hati mengatakan.. ntah2 die tak show rslt utk org yg tak pass. then pun give up la sbb da janji dgn hajar pkl 10. laptop di shutdown kan.

tbe2 hajar msg die kate tunda pkl 11. sifat curiousity meninggi, and tidak puas hati. bukak balik laptop. tggu pnye tggu and tggu. internet loading. then bukak british council again, try lagi.. isi isi,tak dpt. isi isi tak dpt. ARGH! hmm. then try la isi blk no. IC WITH SENGKANG. jeng! akhirnya dapat..

keputusannya..
ALHAMDULILLAH!

Share This Post

4 comments:

Monkey D. Lutfi Says:

Omedet┼Źgozaimasu adilah nee chan!!!!

izzati ellyani Says:

dapat bape adik.? congrats.!

Adell Says:

thank you lutfi!~ syukur sgt2. tp ade lg yg kene pass. bru satu kaki melangkah.

terima kasih kak zati!hihi. alhamdulillah dpt 7. mule2 da set mind repeat blk da.alhamdulillah sangat-sangat lps. skang ni tggl struggle for sem2!

nurfarahashikin Says:

i envy youu.
nak jugak lepas.
wuu wuu, sangat tensen bace post ni. nak 7 jugak. haha.