2nd tag maybe. forgot~

25 November 2010

da lame tak wat tag. takpelah utk mengisi masa lapang and kebosanan yg melanda. credit to azmiratul~^^.

1. nama blog dan why name tuh dipilih?
adell monogatari,adell=adilah,monogatari=pnah tgk cite jepun 'monogatari' tu mcm psl life die la :))

2. nama URL blog dan mane dtg idea?
madamadadame hehe,sbb dramajepun based on anime pulak. cite prince of tennis, suke tgk laki tu sebut "madamadadame" yg bermaksud..tak cukup lagi [khbtn utk mengalahkn die]cool!

3. method penulisan blog anda?
macam2.method tu mcm mne?hikhik >.<~

4. perasaan anda bile tgk blog org lawa dan menarik tapi tgk blog sendiri tk lawa pun *ayat rendah diri
perasaan jeles.he3,bestnye tgk blog org lawa, so mmpunyai azam utk melawakan blog sndri [tggu cuti nt,tgkla!]

5. bile wujudnye blog anda nieyh?
tak igt, tp da lame la.. even post die ru 50++ tu sbb pernah delte all entry dlu.sbb ape? biarlah rahsia :)

6. sapekah org 1st yg tahu dan jadi follower anda ?
tak igt sudah.

7. sila tag 5 org , dan bgtahu mereka :)
kak izzati ellyani
farah shakina
nur farah ashikin
siti norfitrah
nur arthirah
p/s: tidak mmpunyai sbrg paksaan utk membuat tag bg org yg telah di tag :)

Share This Post

6 comments:

nurfarahashikin Says:

kak dila :)
thanks for tagging.
insyaAllah kite buat.
sekarang tak boleh la.
pening. idk why. dari pagi terbaring atas katil. tak larat. sob sob.
ini pun tahan je. taknak follow sgt sakit tu. haha.
kena telan analgesic maybe.

Adell Says:

hhmm, boleh sekali sekala telan analgesic tu, tp jgn depend sgt k. try to sleep la. rehatkn badan n rehatkn minda, Insya-ALlah ok. bout the tag, its up to u. bile2 wat pun blh, xnk wat pun takpe :))

nurfarahashikin Says:

hee,
dah telan 2 biji actifast semalam. and it really works !
thanks to Allah. alhamdulillah.
sleep? petang tu dah terbaring atas katil berjam-jam.
tak dapat diselamatkan. haha.
rehatkan minda? i wish i could.
there're so much to do in just a little time. T.T
insyaAllah kite buat. dah lme tak kne tag ni. ;DD haha

WAWA Says:

uuuuu..i was tagged,,bru perasan..hehe..nnti kt wat..gudluck tday:D

Adell Says:

huhu. kesiannye shikin busy sgt. takpe takpe melatih diri msuk bidang dokt. nnt. hehehe. btw, pasni jgn telan byk sgt actifast2 nih k. tp kalo mmg da tak thn sgt bru telan.

Adell Says:

fara~ looking fwd for ur new post. lame da menyepi awk ni. huhu