xde keje.

04 October 2010

kite betul2 tak sukelah font dkt blog kite ni. Xtahu mcm mne nak tukar, ttbe je jd besar and bold..padahal tak buat mcm tu pun. What happen lately?

Hmm, first of all..exam IELTS dah dicptkn, after final then ade IELTS. terkejut la jgk tp on the bright side, nt cuti tak payah la pikir pasal IELTS da...itupun if pass la :) Semoga aku and kwnku pass dalam IELTS.AMIN!

Secondly,I have plan many things. But takthu la ikut tak plan ni, utk bbrpe hari trials..
xmenjadi langsung! tak ikut plannye..huhu.What are the plan? Only Allah and I know.Semoga hari demi hari,sedikit demi sedikit..kite akan mengikuti plan tuh.

Thirdly, hearing abt friends getting engaged buat kite rse 'semcm' je selain rse happy for her la.haha but kite taknak ade ape2 perasaan dkt other gender slgi belum tiba masanya. smge keadaan ini kekal.

Lastly, now on 5th october 2010 at 3.34 a.m and i cant sleep.=.=" nak tidolaaaahh! ade kelas pg niiiii..

Share This Post

5 comments:

nurfarahashikin Says:

cepat la bertunang kak dila.
nt wat majlis jemput eyy. haha.
;DD

izzati ellyani Says:

good luck 4 ur ielts.

Adell Says:

to shikin : macam mane nak cpt,orgnye pun tarak.haha~

to kak zati : thanks kak zati.. kak zati taknk cite experience and tips ker?he3:P

izzati ellyani Says:

awk score listening, reading and speaking. insyaallah, leh pass. coz these 3 parts senang gak la compared to writing

Adell Says:

writing mmg,ritu mock ielts..worst kot. huhu