indicator.

30 August 2010

after for hours burn in the midnight oil [betulke idiom ni?haha.taram saja!]
akhirnye sy tidak juga sempat utk menyiapkan 2000 thousands word.
setakat ni my utmost limit only 1000+,huhu.
tp sbg pulangan now i more like to do essay in microsof words 2007.
thanks to the thesaurus i know more new words. hehe.
and of course to Allah and those who support me till end esp shima and wawa [bkn dorang bce pon]~huhu.

time2 doing essay i still FB-ing,
and i saw quote from my friend's page.

"utk mencari lelaki yang soleh adalah di awal waktu,
utk mencari wanita yang solehah adalah di saf pertama jemaah."

but what do i think is..

"utk mencari lelaki yang soleh adalah yg selalu berjemaah di surau,
utk mencari wanita yang solehah adalah di awal waktu"

but different org different indicatorlah. However, hny Allah shj yg thu tahap keimanan seseorang itu and setiap prkre yg kite fkr xsmstinye betul kan?

but from my indicator tu sy exclude lah dlm wanita solehah,
sbb sy still tidak solat di awal waktu.
mmg tidak baik buke pekung sendri tp setakat ni yg baca
semua org yg rapat dgn kite kecuali yg anonymous followerla.
so dorang tahu siapa saya. jd tolonglah kalo ketika itu sy dalam keadaan lalai,
tegurlah sy. setiap manusia perlu teguran wlpn betapa hebatnya die.




Share This Post

4 comments:

WAWA Says:

wahh rindu nye dila ajak g surau wktu subuh..kejut subuh..dan kjut bile2 la..eke..bunyi kasut tndas di awal pagi..lol

WAWA Says:

wahh rindu nye dila ajak g surau wktu subuh..kejut subuh..dan kjut bile2 la..eke..bunyi kasut tndas di awal pagi..lol

Monkey D. Lutfi Says:

KAMUUU!!! SEMAYANGLA DI AWAL WAKTU!! haha, apela akk ni, x mecet tau smyg lmbt, org dewasa je yg ade inisiatif nk smyg awal, keh3

Adell Says:

uii..kite da tukar kasutlah. kasut tu xdgr bnyi ape2..tp tau tak ape yg mnngantikan bunyi kasut tuh utk kejut org subuh? bunyi pintu terbukak.."shhhreeeeekkkk"
bising giler..annoying jgk kite dgrnye.

to monyet:
mulelatu nak bring up mecet or tak. yg penting sy mecet! haha. abt that solat.plg ssh time asar.
tertido until pkl 5. haha!
I LOVE TO SLEEP~