i am 19!

05 March 2010


Yesterday ,4 Mac, i celebrate my 19th birthday, xsgke da tue..seket la.im getting older and older. takut sikitla actually but i have to face it faithfully.he3 :P ak da matured skang, pikir pun xcam budak2 dahh..but i miss those memories time skool. Mule2 ak igt birthday thn ni biase jer..xsambut, agk surprise sikitla bile dpt makan kek and dpt adiah. thanks to my family 4 this beautiful memories~^^.

Ak igt lg dlu mse dkt samtaj, dorang celebrate birthday ak..dorang sume buatkn kad utk ak.
Ade time tu dorang ajk ak gi pi tepi tandas yg tingkat 2 tu pastu wish ak ramai2.. Hajar,Azmira,Abell and kwn2 lak..dorang xnk wish awl2 kate nak wish plg lmbt so mlm tu bru wish, die kate nak bg ak sedih dlu =.=" mmg sdih pun. ak igt dorang x igt..time f4 lak, ak dpt adiah globe dr lutfi smpi skang ak simpan n letak dkt meja study ak. die kate aritu target kat mne ak
nk belajar kat overseas nnt. tp ak xtau UK kat mne..he3:P tu memories dkt samtaj.

Memory dkt mrsm, mestila dgn dak2 Levi's ak. time tu pun ak xsgke birthday ak disambut. Kirenye ade kek la..mne tah dorang beli kek tu and simpan dkt peti ais aiskrim. ak ptg tu da nampak da ade kek dlm peti ais tu. tp xsgka tu ak pnye! he3..
"bestnye...nak kek gak!" ak ckp time tu..
mlm tu pkl 12 dorang pun bg ak surprise beli mknn dkt cafe and mkn ramai2 dkt lua bilik,
yg paling lawaknye..dorang nak kenekan ak, nak simbah ak dgn air..but tak jd! haha
sbb time bsh tgn..ak g sinki hujung skali ak blh lari..lawak la dorang!! tp ape2 pon..
nice memory..!

Hmm, skang ak da 19..ak hrp ak sentiasa dibawah jagaan-Nya dan redha-Nya.
Ak harap ak sentiasa berada di jlan lurus and benar even nnt dkt UK pon..

THanks to those who wish me. I appreciate it because u remember..^^! Thank you very muchies and smarties~^^...haha!:P jyane~

Share This Post

2 comments:

syilah Says:

hahaaha.lawak kan. ade ke patut dye g lari. adeih!

Adell Says:

haha,nak wat cne..dah ade org len dkt sinki dlm. xknla awk xlari kut kalo ade org blg air kat awk..haha :P